Kleine Knoest

Kleine Knoest is begonnen met een kabouterhuisje. Wij hadden niet echt een plekje voor een seizoenstafel, dus maakte ik een kleine seizoenstafel in de vorm van een kabouterhuisje. Compleet met schoorsteen, werkend deurtje, open haard en balkonnetje. Een groot succes! Want met slechts een paar kleine dingetjes, een gevilt pompoentje, een klein kaboutertje, wat dingetjes uit het bos en een kaarsje, is dit seizoensplekje snel gevuld! Na dit kabouterhuisje volgde als vanzelf de rest..

Na de kabouterhuisjes volgden de kastelen. Daar horen bomen bij, van linde of kersenhout. Al snel ging mijn fantasie de vrije loop. Wat miste ik nu?? Wat vooral mijn dochter miste… de staart aan het paard, en als dan toch alles kon, moest het wel een regenboogstaart zijn, en dan uiteraard ook een eenhoorn!

Meer diertjes volgen, ook kan ik de favoriete knuffel in hout maken. Of welk figuur uit boek of film dan ook.

Ook praktische en creatieve dingen maak en verkoop ik.  Zoal een krijtjes houder, waar perfect 8 stiftjes en 8 blokjes van Stockmar in passen. Want in een doos of blik krijgen vooral de blokjes nogal de neiging kleurtjes van elkaar over te nemen.

Ook heel populair, en gemaakt uit eigen behoefte, de nat in nat schilderset. Want als je alles moet kopen ben je nogal een geld kwijt! Ik maak de planken zelf, en kan er op verzoek een naam in branden. Ze zijn gemaakt zodat er perfect zweeds therapeutenpapier op past. 10 vellen zitten er bij. Ook heeft de set een mooi 10mm penseel, een sponsje en drie kleuren stockmarverf. Elk van 2ml, dat lijkt weinig, en eigenlijk is het dat ook. Maar wanneer je nat in nat schildert heb je echt maar heel weinig nodig! En als je de verdunde verf in afsluitbare potjes doet kan je ze gewoon bewaren.

Neem dus snel een kijkje in de webshop. Ik ben vooral mama van drie meisjes, dus vergeef mij wanneer het ook hier een beetje rommelig is 😉